avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii

buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un medic care are cabinet medical individual (mai exact un medic stomatolog) trebuie sa plateasca contributii la somaj?
Dar daca este pensionar?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 09:09, 27 August 2010
Daca este pensionar - NU. daca este salariat si are si cabinet DA,daca este asigurat in baza legii 19 la CAS acum datoreaza si somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinetul medical individual - medicina de familie - trebuie sa platim conforn ordonantei 58/2010 ? lucian50 lucian50 Buna seara, Am un cabinet medical individual, medicina de familie, cu un singur salariat. Platitor de IVG, sanatate si CAS (31,3 %) lq un contract de ... (vezi toată discuția)
Plata contributii la somaj (0.5%) pentru pensionari paralela2015 paralela2015 Buna ziua, Stiind ca atat angajatorul cat si angajatul datoreaza la bugetul asigurarilor pentru somaj o contributie de 0.5%, va rog sa-mi spuneti daca pentru ... (vezi toată discuția)
Contribuie somaj la angajatul pensionar radusimionescu radusimionescu Un angajat care este deja pensionat pentru limita de varsta trebuie sa plateasca contributia la somaj? Va multumesc (vezi toată discuția)