avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Colaborare
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Colaborare

Desi nu este un site de locuri de munca, indraznesc sa fac acest anunt, luand exemplu de la cei dinaintea mea :D
'Sunt absolvbenta a Facultatii de Drept Universitatea AL. I. Cuza Iasi din 2008 si cu o experienta in domeniul insolventei de 1 an, acumulata in cadrul unui Cabinet de insolventa B. I. R., in prezent consilier juridic debutant, caut o posibilitate de colaborare in domeniu juridic, pentru aprofundarea cunostintelor teoretice dar si in vederea unei eventulale angajari. '
Pentru atentie,
Cu deosebita consideratie,
Va multumesc!

P.S. Ma gasiti la adresa de mail consultanta_juridica@mail.com
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Lacramioara Constantin, Practician in insolventa
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:42, 5 Septembrie 2010
Va doresc succea!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de practica fly_away fly_away studenta anul I Facultatea de Drept din Iasi,doresc sa efectuez un stagiu de practica in acest domeniu;mentionez ca rezultatele mele scolare sunt foarte bune ... (vezi toată discuția)
Concursul de pledoarii de drept penal ºi drept procesual penal „nicolae titulescu” Atitienei Atitienei Asociaţia Studenţilor Universităţii “Nicolae Titulescu” din Bucureşti are onoarea să vă invite la desfăşurarea ultimei etape a ... (vezi toată discuția)
Cerere privind deschiderea procedurii insolventei de catre debitor filgmihai filgmihai Va rog frumos, cine poate sa imi dea un model orientativ de cerere privind deschiderea procedurii insolventei de catre DEBITOR. Multumesc anticipat Mihai (vezi toată discuția)