avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare stagiu de practica
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

stagiu de practica

studenta anul I Facultatea de Drept din Iasi,doresc sa efectuez un stagiu de practica in acest domeniu;mentionez ca rezultatele mele scolare sunt foarte bune si as dori in paralel cu facultatea sa lucrez pentru a acumula experienta,deosebit de importanta pentru cariera mea juridica.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:33, 9 Februarie 2009
De regula Facultatea orfganizezya si activitate de practica atit pe linga instante, parchete cit si pe linga cabinetele de avocati, finaliyate prin colocvii de practica. Dde unul singur este dificil sa obti acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt studentă in anul 2 la facultatea de drept și ... Andreea.bazu Andreea.bazu Bună ziua! Sunt studentă in anul 2 la facultatea de drept și din vară aș vrea să incep un stagiu de practică, însă aș vrea sa fac practica pana in ... (vezi toată discuția)
Colaborare Lacramioara Constantin Lacramioara Constantin Desi nu este un site de locuri de munca, indraznesc sa fac acest anunt, luand exemplu de la cei dinaintea mea :D 'Sunt absolvbenta a Facultatii de Drept ... (vezi toată discuția)
Vreau sa invat cat mai mult. in ce conditii pot colabora cu profesionistii pentru imbogatirea cunostintelor practice? ContSters291672 ContSters291672 Buna ziua. Am sa incep prin a mentiona ca sunt studenta in anul II la Drept , in cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Invat foarte mult si am note mari, imi ... (vezi toată discuția)