avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare la paternitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare la paternitate

ma numesc anca paraschiv. Sunt in italia de 2 ani si de anul trecut am si fetita cu mine. Am avut incredintarea tatalui ei pana in 23 iulie 2010, dar nu am plecat in Romania in data respectiva. Fiica mea e din afara casatoriei eu fiind divortata din 1996. Arecunoscut- dupa 2 ani de la nasterea ei dupa 2 teste ADN. Fetita merge aici in Italia la scoala , este in clasa a II a. Va rog sa-mi spuneti ce sansa are sa o ia de la mine si sa o duca in Romania. Mentionez ca el lucreaza in cadrul Politiei Marghita ,Bihor.
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 00:06, 31 August 2010
DA.
Solicitati in instanta incredintarea copilului d-voastra minor si totodata obligarea tatalui acestuia la plata unei pensii de intretinere si astfel nu mai aveti nevoie de acordul lui ptr. a pleca cu fetita din tara.
avocat Cristina Popescu
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Cristina Popescu, Avocat
El plateste pensie alimentara, dar imi tot spune ca fiica mea trebuie sa faca scoala in romania. Nu pot renunta la tot ce am aici pentru a ma intoarce in romania . imi spune ca eu trebuie sa renunt la copil daca nu ma intorc in tara.
Cum trebuie sa procedez daca eu nu sunt in Romania? Cat cost deschiderea unui astfel de proces ?
puteti sa va angajati un avocat care sa va reprezinte,cat costa nu stiu fiecare avocat are onorariul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de vizitare al copilului nadyn nadyn in februarie 2011 am incheiat divortul .Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie, cu drept de vizitare al tatalui prima si ultima duminica din ... (vezi toată discuția)
Minor peste granita timoficiuc ramona timoficiuc ramona Buna seara. Am o fetita de 8 ani care a fost incredintata mamei iar eu astept programul de vizita de la tribunal din septembrie. Mama a luat fata si a ... (vezi toată discuția)
Consiliere psihologica spiderabp spiderabp am o fetita care are 10 ani si a fost incredintata fostului sot, eu am un program de vizita stabilit de lege dar care nu se respecta din cauza fostului, este o ... (vezi toată discuția)