avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50 si o banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50 si o banca

Buna ziua, probabil intrebarea care o emit este in numele multor oameni, deci situatie simpla, banca mi-a trimis o scrisoare in care i-mi spune ca ma asteapta cu drag, dar mai bine sa nu merg, ca daca nu merg e ca si cum as fi de acord cu modificarile facute de ei, intre 13-19 sept la sediul unde am luat creditul , asta dupa ce in aprilie am primit o alta scrisoare in care i-mi spuneau cat de rau le pare ca este criza si cat de mult vor ei sa ma ajute si sa ma duc pana la sfarsitul lui iulie si sa semnez cu ei un act aditional cu 9,5 % dobanda fixa pe 5 ani apoi variabil.

In contractul actual am dobanda de la sediile bancii(8,9 % momentan) + 1,9 %marja fixa. Intrebarea mea este ca acuma o sa ma duc la ei dupa ce probabil ca o sa ii injur bine, in care ei o sa vrea sa ma combine sa semnez un act aditional in care imi vor sa imi mareasca aceasta marja de 1,9 % iar eu nu o sa vreau, pt ca acuma ar tre bui sa fie EURIBOR(1,1%)+ 1,9% (marja fixa) = 3%, de la 10,8 % la 3 %.

Ce sa fac daca nu vor sa faca asa??
Cel mai recent răspuns: florenta_22 , utilizator 21:04, 6 Septembrie 2010
molnarjoe a scris:

Ce sa fac daca nu vor sa faca asa??


dati-i in judecata!B-)

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
a fost o cunostinta azi, la banca asta, mai sunt 2 sapt pana expira timpul de a face aceste acte aditionale si cica inca nu o au si sa stea linistita ca nu o sa creasca dobanzile dar nici nu o sa scada, ci o sa se scoata anumite comisioane.
daaa hoo, da astia ce vor ca nici in 19 septembrie, ultima zi sa nu vezi actul aditional si apoi o considera ca prin nesemnare ca ai fost de acord???
Ce comisioame se vor scoate? Cel de risc doar?
Cum se calculeaza rata la banca? De exemplu eu am rata formata din dobanda bancii +1.2 puncte procentuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional oug 50/2010 imihai76 imihai76 Va rog din suflet sa ma ajutati, am fost toata saptamana plecat din oras si abia astazi am ajuns la banca sa iau actul aditional.Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Aplicare og 50 pt un credit ipotecar mayajacqueline mayajacqueline Ca foarte multi concetateni ma confrunt cu impactul aplicarii OG 59/2010 pentru un credit ipotecar. situatia se prezinta in felul urmator: In contractul de ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 nonni nonni Am un credit ipotecar la .. Am rpimti o instiintare ca trebuie sa semnez un act aditional pentru alinierea ceruta de OUG 50/2010. Au fost prezentate 2 ... (vezi toată discuția)