avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare contoar electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare contoar electrica

Buna ziua
Am o intrebare. Exista vreo lege in Romania care sa ma oblige sa schimb contoarul de curent din casa atata timp cat nu s-a facut nici o cerere in acest fel de catre proprietar? Dimineata am fost amenintata de cel care a sunat la interfon ca o sa platesc amenda deoarece nu i-am permis accesul, proprietarul apartamentului nefiind acasa.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 16:16, 24 Mai 2011
Din moment ce timp de cel putin un an, enel a emis facturi bazate numai pe estimari, dupa care schimba contorul fara sa transmita valoarea index-ului, este normal sa ma intreb de ce nu au facut citiri, de ce nu am semnat atat pentru indexul contorului vechi cat si al celui nou. Este anormal sa-mi ceri bani pentru un consum pe care nu il poti dovedi macar printr-o citire intermediara in ultimul an, dupa care schimbi si contorul.
Apartamentul a fost locuit rar, media estimarilor enel a fost cca. 100kwh/luna, pentru ultimul an. Nu stiu de cand fac numai estimari. Contorul este pe hol intr-un bloc cu 40 apartamente.
Multumesc
Teodor
va puteti adresa cu o cerere catre enel solicitand sa va raspunda la toate nelamuririle dvs. .
la schimbarea contoarelor se face un P.V. de miscare a contorului... solicitati sa-l vedeti eventual o copie a acestuia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste ... alina_florea@yahoo.com alina_florea@yahoo.com Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste NIMENI in apartament, asociatia este instiintata de acest aspect. De asemenea am ... (vezi toată discuția)
Factura electrica de corectare ili47 ili47 Buna, am primit o factura corectoare de la Electrica ,in care arata ca la citire de trei luni a contorului au observat ca contorul nu s-a miscat de la ultima ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de distributie energie electrica bogdannnnnnnnnnnnn bogdannnnnnnnnnnnn X-(buna ziua!! incep prin a va spuna,ca acum apx 9 luni de zile,mai precis in decembrie anul trecut,am primit un telefon de la sotia mea,care se afla acasa,si ... (vezi toată discuția)