avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10/2001

Buna ziua. Am primit de la AVAS Decizia de acordare de masuri reparatorii:

Ce poate insemna mai exact " propunere acordare de masuri reparatorii pentru imobil-teren in suprafata de 1050mp, inscris initial in CF....... , domnilor X si Y in cota de 1/2 fiecare din contravaloarea imobilului revenficat, in conformitate cu dispozitiile art.29 din legea 10/2001"?

Imi puteti spune, va rog, si care sunt pasii urmatori pentru a beneficia de aceste " masuri reparatorii"?

Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
violeta_vlasceanu@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 09:45, 3 Septembrie 2010
Dvs. o sa primiti in compesarea terenului pierdut o alta suprafata de teren.Cu aceasta decizie primita adresati-va primariei de unde apartineti pt ca primarii sau conducatorii autoritatilor investite cu solutionarea notificarilor au obligatia sa afiseze lunar un tabel care sa cuprinda bunurile disponibile sau dupa caz serviciile care pot fi acordate in compensare terenului pierdut.
__________
Multumesc frumos de raspuns.

Nu cumva trebuie sa ma adresez si la ANRP?
ba da. Trebuie sa va adresati ANRP, doar ca ar trebui sa stiti ca dosarul dvs , daca optati pt despagubiri, va fi trimis la ANRP, unde va primi un nr. de inregistrare, si trebuie sa asteptati, convertirea, dupa efectuarea expertizei, in actiuni la FP. Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare despagubiri conform legii 10/2001 dorogr dorogr Buna seara. Am inteles ca daca am o hotarare judecatoreasca drfinitiva si irevicabila in favoarea mea (referitor la legra 10/2001), ar exista posibilitatea ca ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 IOSUB CRISTI IOSUB CRISTI Speță : ● In anul 2oo7, primarul emite dispoziție prin care se respinge notificarea formulata in baza legii 10/2oo1 , prin care solicitam ... (vezi toată discuția)
Speta legea 10 caraman_gabi caraman_gabi Buna ziua, Parintii mei au fost proprietarii unui imobil in suprafata de 881 mp teren si 120.58 mp constructie asa cum rezulta din actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)