Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

mon_maria 
	    	Utilizator

mon_maria 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Puteti face o notificare conform art. 31 alin 4 1) din Codul Muncii.
art. 31 alin. 1 si (4.1.) din Codul Muncii :,,pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul de munca poate inceta numai printr-o notificare scrisa, la initiativa oricareia dintre parti"
Deci, faceti o notificare scrisa in care scrieti ca doriti incetarea contractului conform artt. mentionat mai sus din Codul Muncii, si o inaintati angajatorului, luati si numar de inregistrare.
 doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 elnyy	                   

Va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. M-am angajat la o firma, am semnat un contract de munca pe in 3 exemplare in care nu era trecut salariul ... (vezi toată discuția)
	                    elnyy	                   

Va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. M-am angajat la o firma, am semnat un contract de munca pe in 3 exemplare in care nu era trecut salariul ... (vezi toată discuția)

surdoiu	                   

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema:
   - am angajat o persoana cu cim, a venit o zi, dupa care a spus ca ea nu se mai poate ... (vezi toată discuția)
	                    surdoiu	                   

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema:
   - am angajat o persoana cu cim, a venit o zi, dupa care a spus ca ea nu se mai poate ... (vezi toată discuția)

IstrateA	                   

Indemnizatia de somaj inceteaza la inregistrarea CIM. Bon.
Ce se intampla insa daca, in timpul perioadei de proba inceteaza CIM, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)
	                    IstrateA	                   

Indemnizatia de somaj inceteaza la inregistrarea CIM. Bon.
Ce se intampla insa daca, in timpul perioadei de proba inceteaza CIM, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)