avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impotriva cui formulez plangerea ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impotriva cui formulez plangerea ?

Societatea pe care o administrez a primit o sanctiune contraventionala de la Administratia Finantelor Publice pentru nedepunerea fiselor fiscale pe anul 2009 in termenul legal. (firma este suspendata iar in 2009 am functionat doar in ianuarie si am uitat pur si simplu)
Am identificat in procesul verbal cateva greseli ale agentului constatator si doresc sa formulez plangere. Intrebarea este pe cine actionez in instanta? Ministerul Finantelor sau Administratia Finantelor Publice Bacau?
Accept bucuros si alte sfaturi sau idei in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:31, 3 Septembrie 2010
Ambelor. Impotriva Min. Finantelor prin Adm.Fin.Publice Bacau.
Chemati sa raspunda in solidar si agentul constatator
calitate procesual pasiva ar avea administratia financiara bacau si ministerul finantelor.
Calitate procesuala pasiva are numai Administratia Finantelor Publice care a constatat fapta si a aplicat sanctiunea contraventionala.


Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa pe poluare MaraMarinescu MaraMarinescu Am dat in judecata Ministerul Finantelor si Administratia Fondului pt.Mediu solicitand restituirea taxei pe poluare, taxa achitata in martie 2009. La prima ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive in contestatia la executare Daniel Adrian Corduneanu Daniel Adrian Corduneanu Buna seara. Dragi colegi, va rog sa-mi suflati putin intr-o problema la care nu ma asteptam. Instanta de judecata mi-a invocat din oficiu lipsa calitatii ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu - cine are calitatea de parat marianaflore marianaflore buna ziua, in luna iulie 2014 casa de asig de sanatate a emis o decizie de impunere din oficiu prin care a stabilit contributie cass pentru un venit obtinut ... (vezi toată discuția)