avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum recupereaza Asoc de prop. restantele?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum recupereaza Asoc de prop. restantele?

Am si eu nevoie de ajutor. O cunostinta e administrator la un imobil si au cativa restantieri. Cum se procedeaza ca sa recupereze restantele? Le-a trimis notificari de cateva ori, dar degeaba. Ce trebuie sa faca sa-i actioneze in instanta?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:43, 4 Martie 2008
Multa bafta ! Calea somatiei de plata aleasa de dvs. este calea corecta.
Dragă Carmen,
Nu ne era de folos acum art. 26 !?
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2008
Mihai17, utilizator
ce frumos este corelat postul asta cu cel anterior....foarte tare...de acord cu MIhai17 la asta :)
....Augusti pro Praetore ....
Reciteşte www.avocatnet.ro/content/for...

Art. 26
Ai citit acest articol? Este curios ca are acelasi continut si in HG 400/2003 si in 1588/2007 iar Carmen si Andreea l-au cam persiflat...

Inscrierea acestui privilegiu imobiliar in Cartea Financiara ajuta la apararea drepturilor membrilor Asociatiei de proprietari impotriva celor care, cu rea intentie, prevad inselarea vecinilor prin neplata (calculata) (a) datoriilor si apoi vanzarea apartamentului...
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2008
Mihai17, utilizator
cel putin nu o sa mai vedem la stirile de la ora 5 asa de multe stiri cu unii care le-au taiat curentul sau apa din cauza la neplatnici ....B-)

Alte discuții în legătură

Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)
Un creditor cere insolventa , altul poate face somatie de plata ?aceluias debitor. discover discover Buna ziua impotriva debitorului meu un alt creditor a deschis procedura ptr faliment . Mentionez ca primul termen de judecata este in 20 septembrie 2010. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ... va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! liv.savu liv.savu :( Sunt administrator la o firma si am probleme cu o clienta prost platnica .... mai exact este vorba de o individa care are un magazin si careia i-am vandut ... (vezi toată discuția)