avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum recupereaza Asoc de prop. restantele?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum recupereaza Asoc de prop. restantele?

Am si eu nevoie de ajutor. O cunostinta e administrator la un imobil si au cativa restantieri. Cum se procedeaza ca sa recupereze restantele? Le-a trimis notificari de cateva ori, dar degeaba. Ce trebuie sa faca sa-i actioneze in instanta?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:43, 4 Martie 2008
A zis Praetore: cel putin nu o sa mai vedem la stirile de la ora 5

Nu înţeleg...
Eşti ori exagerat de subtil şi ca atare nu te înţeleg (că-s prost de mor) sau (eşti prost de mori şi) nu ai înţeles TU nimic....

Se pare că... prima...Eu nu inţeleg....
Fii mai direct, aici nu filozofăm ...
Pe Blog-ul tău personal zici ce vrei...
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2008
Mihai17, utilizator
Chemare in instanta, preferabil sa angajeze un jurist:O
Sau mai rapid, sa cesioneze creantele unei societati de recuperare debite.
@andreealisievici: Cunoasteti o societate de recuperare a debitelor interesata sa preia creanta intrun astfel de caz? Ne intereseaza..

Alte discuții în legătură

Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)
Un creditor cere insolventa , altul poate face somatie de plata ?aceluias debitor. discover discover Buna ziua impotriva debitorului meu un alt creditor a deschis procedura ptr faliment . Mentionez ca primul termen de judecata este in 20 septembrie 2010. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ... va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! liv.savu liv.savu :( Sunt administrator la o firma si am probleme cu o clienta prost platnica .... mai exact este vorba de o individa care are un magazin si careia i-am vandut ... (vezi toată discuția)