avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale proces verbal de cesiune a actiunilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

proces verbal de cesiune a actiunilor

as dori un model de proces verbal de cesiune a actiunilor de catre asociatul unic catre o alta persoana.
Este vorba de un contract de cesiune, nu de proces verbal.

CONTRACT DE CESIUNE

Între subsemnaţii:
aaaaa, cetăţean român, fiul lui .. şi ...., domiciliat în .......... jud.........., identificat cu C.I. seria ... nr......, CNP ...., în calitate de asociat unic al S.C.....S.R.L. înmatriculată la ORC sub nr.J....,CUI ...., cu sediul în ........ în calitate de cedent
ªi
bbbb, cetăţean român, fiul lui ......, domiciliat în .... identificat cu C.I. seria ..nr....., CNP ..., în calitate de cesionar şi nou asociat,
a intervenit prezentul contract de cesiune în următoarele condiţii:
Eu, aa cesionez ..părţi sociale la valoarea nominală de ... lei fiecare, pe care le detin in cadrul societatii, având o valoare totală de ...lei şi reprezentand 100% din capitalul social.
Mentionez ca am primit în întregime pretul cesiunii astazi, data atestării prezentului act.
Eu, bb, declar ca sunt de acord sa primesc de la domnul aaa ..parti sociale la valoarea nominală de ...lei fiecare, având o valoare totală de ....ei şi reprezentând 100% din capitalul social, preluând în acelaşi timp şi toate drepturile şi obligaţiile ce decurg din această cesiune.
Totodată declar că sunt de acord cu prezentul act, am plătit în întregime preţul cesiunii, am suportat toate cheltuielile ocazionate de prezenta cesiune, urmând a se întocmi ulterior actul adiţional ca urmare a prezentei cesiuni.


Cedent______________________ Cesionar________________________

Acest contract de cesiune trebuie autentificat de notar sau atestat de un avocat in mod obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cesiune pinkulin pinkulin Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model de contract de cesiune. Sintem patru asociati intr-un S.R.L. dintre care unul este cetatean strain. Am hotarit ... (vezi toată discuția)
Cedare sau demisie din postura de asociat/administrator de srl? Trasor Media Trasor Media As dori sa renunt, pe cale amiabila, la tot ce tine de participarea mea la un srl unde sunt asociat/administrator, cu inca doua persoane. Din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din firma leader.olt.florentinac leader.olt.florentinac Buna ziua, Are cineva un model de hotarare AGA pentru retragerea unui asociat dintr-un SRL? Din cei doi asociati unul doreste sa se retraga si sa cedeze ... (vezi toată discuția)