Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

iulia.dragomir 
	    	Utilizator

iulia.dragomir 
	    	Utilizator	    

ctynn 
	    	Utilizator

ctynn 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Lucrez la o companie cu contract de munca pe o perioada de munca determinata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire, care expira pe 7 octombrie. Sunt insarcinata in 4 luni, sefii mei au primit adeverinta de la medicul ginecolog iar eu am semnat o foaie prin care le aduceam la cunostiinta ca sunt insarcinata. Banuiesc ca nu vor sa imi mai prelungeasca contractul pentru a nu-mi plati concediul prenatal si as vrea sa stiu daca este legal, daca pot face acest lucru.
~ final discuție ~
 Spider06	                   

Situatia este urmatoarea: salariata insarcinata, angajata cu un contract pe durata determinata de 3 luni. Din momentul angajarii (cu o luna in urma) si pana in ... (vezi toată discuția)
	                    Spider06	                   

Situatia este urmatoarea: salariata insarcinata, angajata cu un contract pe durata determinata de 3 luni. Din momentul angajarii (cu o luna in urma) si pana in ... (vezi toată discuția)

elena.mazareanu	                   

Buna ziua,
Ma numesc Mazareanu Elena si sunt o viitoare mamica, insarcinata in 6 luni jumatate. Momentan am un contract de munca pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
	                    elena.mazareanu	                   

Buna ziua,
Ma numesc Mazareanu Elena si sunt o viitoare mamica, insarcinata in 6 luni jumatate. Momentan am un contract de munca pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)

nicolaescu_liliana	                   

Daca un salariat are contract de munca pe durata  determinata si vine cu un concediu medical care se prelungeste peste data de incetare a contractului de ... (vezi toată discuția)
	                    nicolaescu_liliana	                   

Daca un salariat are contract de munca pe durata  determinata si vine cu un concediu medical care se prelungeste peste data de incetare a contractului de ... (vezi toată discuția)