avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului de munca pe perioada determinata se face cu preaviz?

in data de 01.09.2010 mi-a expirat al treilea contract pe perioada determinata care l-am avut anul acesta in cadrul unei societati.in aceasi data am fost somat sa-mi fac lichidarea. intrebarea este daca trebuia sa mi se acorde preaviz de incetare a relatilor contractuale. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 5 Septembrie 2010
Nu se acorda preaviz, in acest caz c.i.m. inceteaza de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate daniela-s daniela-s Sunt profesor suplinitor, in data de 31 aug 2012 mi se incheie contractul de munca, iar in jurul datei de 12 octombrie 2012 se presupune ca voi naste, as vrea ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata Luana_Coseru Luana_Coseru Lucrez la o firma unde mi s-a facut contract de munca pe perioada determinata de 3 luni . Intrebarea mea este ,daca la sfarsitul acestor 3 luni ei nu imi mai ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)