avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Weed Shop
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Weed Shop

1. Ce consecinte am daca un client fie minor fie adult cumpara un produs de la mine de la magazin (Spice Shop) , si i se face rau ajunge la spital sau doamne fereste de un deces.

2. Daca nu sunt autorizat cu nimic ?
Cel mai recent răspuns: annemariecl , utilizator 21:01, 22 Septembrie 2010
Pai da asta am intrebat , adica ce consecinte e posibil sa suport daca sunt autorizat si se intampla un deces sau o imbolnavire?

Si ce consecinte suport daca se intampla la fel un deces sau o imbolnavire si eu nu am nici un act la ele nici o autorizatie .. pur si simplu pe sub mana !

In ambele situatii daca ati putea sa mi raspundeti mai concret cu consecintele suportate!

O zi buna!
Daca sunteti autorizat sa comercializati acele produse si ati desfasurat activitatea cu bunacredinta nu veti suporta nicio consecinta.
In situatia in care le comercializati fara a poseda o autorizatie, ba mai mult decat atat nu sunt inregistrate in contabilitatea societatii si ar interveni imbolnavirea sau decesul unei persoane intrati sub incidenta legii penale la capitolul infractiuni contra vietii, integritatii corporale si sanatatii in functie de incadrarea facuta sunteti pasibil de condamnare.
va rog spuneti-mi de unde se elibereaza aceasta autorizatie de functionare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Weed shop weedshop weedshop Salut, ce consecinte suporti daca esti prins ca vinzi produse etnobotanice tip Spice Shop, daca nu ai nici o autorizatie nimic nimic, pur si simplu ca un om ... (vezi toată discuția)
Cumparare cu factura. luckian21 luckian21 Buna ziua.Am o firma si as dori sa cumpar anumite produse cu factura pentru a le revinde.Daca este vreo neregularitate cu acele produse,cine e vinovatul,eu sau ... (vezi toată discuția)
Pentru a deschide un coffee shop in romania(constanta) claudia536 claudia536 Vreau sa deschid un cofee shop si ma intereseaza ce acte imi trebuiesc si ce conditii pentru a deschide aceasta afacere. Daca sunt legale si se pot vinde in ... (vezi toată discuția)