Eu si sotul divortam prin comun acord, nu avem copii, suntem chemati pe 29 septembrie 2010. Eu nu ma pot prezenta. Cum pot proceda? Sa angajez avocat sa se prezinte in locul meu, sau sa deleg pe cineva (prietena, ruda etc).Cat costa aproximativ sa platesc un avocat pentru asta?
divortam prin comun acord , nu avem copii, suntem casatoriti de 11 ani si avem apartament luat cu credit ipotecar, deci depinde de judecator daca ne divorteaza de la primul termen. Intimpinarea unde se depune, la judecatorie, doar dimineata sau este program si dupa amiaza ptr asta?
Ptr apartament va trebuie si acordul bancii,trec si eu printr-o experienta asemanatoare.Chiar daca sunteti de acord sa preia codebitorul.
Sfat :incercati sa incheiati tranzactia asa cum a mentionat mai sus dl av. Baloi.
Multa bafta!
Ne-am interesat la banca si trebuie sa facem un alt imprumut sa achitam restul de plata (500 milioane lei vechi) apoi sa-l vindem si impartim banii prin intelegere si facem prin notariat Am sa fac intimpinare, nu am nevoie de dovezi nu? Eu lucrez si nu-mi pot lua liber