avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Acordarea tichete de masa in cazul contractelor cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Acordarea tichete de masa in cazul contractelor cu timp partial

Citind legea tichetelor de masa nu am gasit nici un nici un articol care sa conditioneze acordarea tichetelor in cazul contractelor de munca cu timp partial. Am gasit doar articolul, in care acordarea este conditionata de numarul zilelor lucratoare. In cazul in care am un angajat cu un contract de munca cu 2 ore pe zi,si lucreaza toata luna,poti sa-i acord tichete de masa ,si daca da, cate bucati - in functie de numarul zilelor lucratoare, luand in calcul atat nr.zilelor lucratoare si nr.orelor lucrate. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 10:51, 13 Septembrie 2010
adresati o intrebare, va rog, pe topicul "contract de munca" daca salariatul poate opta ca functia de baza sa fie aceea unde are contract de 2 ore si nu de 8 ore.
De retinut ca in cazul in care salariatul va opta ca functia de baza sa fie cea de 2 ore/zi, atunci la cea cu 8 ore nu mai poate beneficia de deducere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un raspuns de la persoane avizate Eu lucrez la o firma care acorda bonuri de masa, pentru zilele efectiv lucrate (aproximativ ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa anonim anonim Daca am 2 contracte de munca dintre care unul cu timp partial, beneficiez de tichete de masa in baza acestui contract, binenteles prroportional cu timpul ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa gabihob gabihob In situatia in care o persoana este angajata cu contract de munca partial de 4 ore pe zi la o firma care acorda tichete de masa are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)