avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... omisiuni in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

omisiuni in cartea de munca

Am deschis acest topic pentru toti cei care au probleme cu cartea lor d emunca, sper ca nu m-am repetat.
In ceea ce ma priveste, am o luna lucrata neinregistrata in cartea de munca, care imi afecteaza obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la 2 ani.Fara acea luna nu am 1 an neintrerupt.
Mentionez ca am lucrat la o firma privata,unde am semnat tot felul de acte, care atesta prezenta mea efectiva in luna cu pricina.
Se mai poate recupera acea luna,care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 18 Noiembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Înscrierile eronate sau efectuate fără respectarea prevederilor legale vor fi rectificate de unitatea care păstrează carnetul de munca sau, dacă cel interesat nu mai este încadrat de ultima unitate, în baza actelor oficiale care atesta alte situaţii decît cele înscrise, rectificările certificindu-se în carnetul de munca.
Va multumesc pentru acuratetea mesajului cat si pentru amabilitatea de a-mi furniza informatii promte si care imi sunt foarte necesare.Apreciez si va doresc numai bine.
Rectificarea din oficiu a inscrierilor efectuate, precum si refuzul de a inscrie in carnetul de munca unele date rezultind din acte sau de a efectua rectificarile unor inscrieri, se comunica celui in cauza, in scris si motivat, in termen de 15 zile de la data luarii masurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificarea cartii de munca ulterior incetarii raporturilor de munca alina maria alina maria O persoana ce a fost angajata la o unitate de stat doreste rectificarea cartii de munca. cui trebuie sa se adreseze, avand in vedere ca in prezent nu mai este ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie in cartea de munca kokain kokain buna seara! M-am angajat in aprilie 2006 intr-o firma nationala ca agent de livrari. In august 2006 am fost promovat ca si reprezentant vanzari pana cand pe ... (vezi toată discuția)
Fals in cartea de munca ! ce pot face ? danyk1 danyk1 Am primit CM de la angajator, cu date care nu corespund ... realitatii ! PS in CM scrie : 1 . angajat pe durata nedeterminata 01 10 2002 , conform contract ... (vezi toată discuția)