Alex Chiciu 
	    	Avocat

Alex Chiciu 
	    	Avocat	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

am cumparat din KAUFLAND marfa pentru magazin si mi sa scris pa factura ca marfa nu este pentru revanzare. ESTE CORECT ? CE LEGE NU DA VOIE DACA AM INREGISTRAT -O IN CONTABILITATE??????:sorry::sorry::sorry:
~ final discuție ~
 lucian.gogioman	                   

Am o societate si m-au atras preturile de la supermarketul Kaufland, toate bune si frumoase pana acum vreo 3 luni cand am dorit sa cumpar anumite produse ... (vezi toată discuția)
	                    lucian.gogioman	                   

Am o societate si m-au atras preturile de la supermarketul Kaufland, toate bune si frumoase pana acum vreo 3 luni cand am dorit sa cumpar anumite produse ... (vezi toată discuția)

ela1987	                   

Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    ela1987	                   

Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)

lenareg	                   

Societate vazare  marfuri cu amanuntul (diverse).Materiale necesare pentru curatenie etc cum le pot scadea din gestiune .Sunt deductibile fiscal daca se iau ... (vezi toată discuția)
	                    lenareg	                   

Societate vazare  marfuri cu amanuntul (diverse).Materiale necesare pentru curatenie etc cum le pot scadea din gestiune .Sunt deductibile fiscal daca se iau ... (vezi toată discuția)