stefanitaorzan 
	    	Utilizator

stefanitaorzan 
	    	Utilizator	    

Cristina  Popescu 
	    	Avocat

Cristina  Popescu 
	    	Avocat	    

lucian.gogioman 
	    	Utilizator

lucian.gogioman 
	    	Utilizator	    

Alex Chiciu 
	    	Avocat

Alex Chiciu 
	    	Avocat	    

cristina_k 
	    	Utilizator

cristina_k 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 haiducu	                   

am cumparat din KAUFLAND marfa pentru magazin si mi sa scris pa factura ca marfa nu este pentru revanzare. ESTE CORECT ?  CE LEGE NU DA VOIE DACA AM ... (vezi toată discuția)
	                    haiducu	                   

am cumparat din KAUFLAND marfa pentru magazin si mi sa scris pa factura ca marfa nu este pentru revanzare. ESTE CORECT ?  CE LEGE NU DA VOIE DACA AM ... (vezi toată discuția)

ela1987	                   

Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    ela1987	                   

Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)

letitias	                   

Am o firma en gross.As dori sa stiu daca in acelasi spatiu cu marfa am voie sa lucrez cu facturi si cu casa fiscala pentru vanzari en gross si en ... (vezi toată discuția)
	                    letitias	                   

Am o firma en gross.As dori sa stiu daca in acelasi spatiu cu marfa am voie sa lucrez cu facturi si cu casa fiscala pentru vanzari en gross si en ... (vezi toată discuția)