avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum refuz antena gsm pe bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum refuz antena gsm pe bloc?

va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe care le produce. Asociatia a organizat sedinta, dar in general la sedinte nu vin mai mult de 7, 8 oameni, la 5 scari de bloc. Exista posibilitatea (nefericita) sa se aprobe prin vot al celor prezenti? este corect un vot de, sa zicem, 4 la 3..in conditiile in care toti ceilalti sunt absenti? Dat fiind ca este vorba de proprietatea tuturor celor prezenti, nu ar trebui ca acceptul sa vina in urma semnarii de catre fiecare apartament a acordului? Unde pot apela in cazul in care se va vota in cativa oameni si presedintele blocului (care probabil e deja mituit) va aproba in numele tuturor? Din cate stiu terasa blocului este spatiu comun, deci imi apartine si mie, ca proprietar. Va rog ajutati-ma, sunt in mare criza de timp. Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad_s , utilizator 11:34, 9 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
din cate am inteles, nu exista legislatie la noi privitoare la asa ceva. am gasit ceva similar in franta. ma bucura ce imi spuneti. Stiti cumva si unde pot gasi info ds asa ceva, unde pot da de aceasta legislatie? multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc de informatii. citisem deja legea. pana la urma mi-am convins colegii de bloc sa refuze, punand afise pe culoar despre nocivitatea lor. Azi la sedinta, cand s-a votat, toata lumea era impotriva. UUf! Deci am rezolvat. Se poate inchide aici. multumesc inca o data.
Exista si o recomandare a Ministerului sanatatii in sensul de a nu se amplasa antene GSM

Alte discuții în legătură

Antena gsm Severinaturcu Severinaturcu Buna seara! De curand a aparut o noua problema in blocul in care locuiesc de aproape 20 de ani. Presedintele blocului a venit cu propunerea punerii unei ... (vezi toată discuția)
Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)
Cum pot refuza montarea unei antene gsm in curtea vecinului alina800 alina800 Buna ziua! Un operator de telefonie mobila doreste sa cumpere 100 m2 din terenul vecinului pt montarea unei antene gsm. Suntem 4 sau 5 vecini dintre care ... (vezi toată discuția)