avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum refuz antena gsm pe bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum refuz antena gsm pe bloc?

va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe care le produce. Asociatia a organizat sedinta, dar in general la sedinte nu vin mai mult de 7, 8 oameni, la 5 scari de bloc. Exista posibilitatea (nefericita) sa se aprobe prin vot al celor prezenti? este corect un vot de, sa zicem, 4 la 3..in conditiile in care toti ceilalti sunt absenti? Dat fiind ca este vorba de proprietatea tuturor celor prezenti, nu ar trebui ca acceptul sa vina in urma semnarii de catre fiecare apartament a acordului? Unde pot apela in cazul in care se va vota in cativa oameni si presedintele blocului (care probabil e deja mituit) va aproba in numele tuturor? Din cate stiu terasa blocului este spatiu comun, deci imi apartine si mie, ca proprietar. Va rog ajutati-ma, sunt in mare criza de timp. Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad_s , utilizator 11:34, 9 Iunie 2011
Nu se specifica in nici un raport efectul continuu asupra activitatii cerebrale al acestor amplificatori si nu antene.
Intradevar..semnalul ajuns in zona acestor antene este mic....dar nu s a masurat amplificarea acestor semnale care este mult mai mare decat cel primit. A fost o directiva de a nu se manta aceste amplificatoare in zone puternic populate,dar banii fac posibila orice ilegalitate.
proprietaru a scris:

A fost o directiva de a nu se manta aceste amplificatoare in zone puternic populate,dar banii fac posibila orice ilegalitate.


aveti numarul directivei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antena gsm Severinaturcu Severinaturcu Buna seara! De curand a aparut o noua problema in blocul in care locuiesc de aproape 20 de ani. Presedintele blocului a venit cu propunerea punerii unei ... (vezi toată discuția)
Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)
Controlul medical pentru angajatii care lucreaza la videoterminale cetatean_european cetatean_european Continuare de aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage?topicID=508519 Tot de la [b]Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in ... (vezi toată discuția)