:(Buna ziua!
Am si eu o mare nedumerire.De ce nu pot obtine un credit bancar ca oricare alta persoana fizica?
Am fost la nenumarate banci si raspunsul a fost cat se poate de scurt:
"Nu aveti cum sa faceti credit pe persoana fizica".
Imi cer mii de scuze , am uitat sa va spun ca sunt administrator la propria firma , am carte de munca si salariul bunicel ,cat sa ma incadrez intr-un credit de nevoi personale de 10.000EUR.
Daca sunt administrator , inseamna ca eu nu mai am si alte drepturi???? Tot om sant si eu.
Va multumesc anticipat ptr un eventual raspuns!
o problema interesanta chiar....imi vine sa rad si sa plang :)) #-o teoretic bancile cred k au o problema cu ideea ca dumneavoastra in fond va platiti singur salariul...si se tem probabil ca veti folosi banii pt firma?...dar totusi ...pe ei nu ar trebui sa ii intereseze statutul dvs de administrator al firmei....in fond cum ati mentionat sunteti persoana fizica si atat....nu este relevant ca dvs lucrati in propria firma. Insistati....faceti o cerere catre departamentul juridic al bancii care va surade mai mult ...si vedeti ce se rezolva ;) B-)
Nu cred ca ar trebui sa fiti refuzat.
In cel mai rau caz, bancile ar putea sa va solicite documente suplimentare care sa dovedeasca si sa sustina veniturile dumneavoastra declarate.(balante, bilanturi, etc)
Daca nu reusiti, dati-i in judecata!
Mult succes!