avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Credit persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Credit persoana fizica

:(Buna ziua!
Am si eu o mare nedumerire.De ce nu pot obtine un credit bancar ca oricare alta persoana fizica?
Am fost la nenumarate banci si raspunsul a fost cat se poate de scurt:
"Nu aveti cum sa faceti credit pe persoana fizica".
Imi cer mii de scuze , am uitat sa va spun ca sunt administrator la propria firma , am carte de munca si salariul bunicel ,cat sa ma incadrez intr-un credit de nevoi personale de 10.000EUR.
Daca sunt administrator , inseamna ca eu nu mai am si alte drepturi???? Tot om sant si eu.
Va multumesc anticipat ptr un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 16:24, 18 Noiembrie 2007
o problema interesanta chiar....imi vine sa rad si sa plang :)) #-o teoretic bancile cred k au o problema cu ideea ca dumneavoastra in fond va platiti singur salariul...si se tem probabil ca veti folosi banii pt firma?...dar totusi ...pe ei nu ar trebui sa ii intereseze statutul dvs de administrator al firmei....in fond cum ati mentionat sunteti persoana fizica si atat....nu este relevant ca dvs lucrati in propria firma. Insistati....faceti o cerere catre departamentul juridic al bancii care va surade mai mult ...si vedeti ce se rezolva ;) B-)
Nu cred ca ar trebui sa fiti refuzat.
In cel mai rau caz, bancile ar putea sa va solicite documente suplimentare care sa dovedeasca si sa sustina veniturile dumneavoastra declarate.(balante, bilanturi, etc)
Daca nu reusiti, dati-i in judecata!
Mult succes!
Incercati la Alpha Bank, ma aflu in aceeasi situatie cu dvs. si eu am luat credit de la aceasta banca prin intermediul unui broker de credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut un cont curent la alpha bank deschis pentru ... Tienela Tienela Buna ziua, AM avut un cont curent la ALPHA BANK deschis pentru incasarea pensiei. La acest cont am avut atasat un card de debit VISA. Pentru a urmari ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate de banca pentru credit persoana fizica cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Unul dintre salaritii firmei la care lucrez, vrea sa faca un credit la UNI CREDIT TIRIAC BANK. A venit cu formularul tipizat de la banca, pe care ... (vezi toată discuția)
Apartament achizitionat pe firma somial somial vreau sa cumpar un apartament pe firma(intrepr individuala) .apart vreau sa il cumpar de la o firma ca sa imi poate da si factura. M.am interesat la o banca, ... (vezi toată discuția)