avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... CHF - tendinte
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

CHF - tendinte

are idee cineva ce se va mai intampla cu cea mai tare moneda CHF? A ajuns la 3.42 Ron. Cea mai mare teapa posibila....
Cel mai recent răspuns: antonia18 , utilizator 21:01, 14 Octombrie 2010
da de ce mira .cand ai luat credit???????:">
in 2007
si noi avem credit in CHF. Cineva ne-a zis sa nu schimbam moneda creditului intrucat atunci cand economia euro isi va reveni CHF nu va mai fi de interes si ar tb sa scada. Mai asteptam sa vedem ce se intampla. Pana atunci ni se ridica parul in cap cand vedem cat avem de plata.:sorry:
Cam acelasi lucru l-am aflat si eu. Sper sa fie adevarat. Insa, am auzit si alta varianta, cum ca s-ar putea sa ajunga la aceeasi valoare pe care o are

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni. accept sau nu reconversia in lei? alexafarcas alexafarcas Buna. Am un credit in franci luat in 2007. atunci era in jur de 500 milioane vechi. Odata cu cresterea francului rata de 280 a crescut la 800. Acum prin ... (vezi toată discuția)