avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare firma


Buna ziua,

Ma aflu in situatia de a fi fortat (subtil, psihologic) sa imi dau demisia.In domeniul in care lucrez am ceva experienta...as dori sa incep propria afacere...ce pasi trebuie sa urmez....ce sanse am cu acest nou program de microfinantare Progress?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bucur_adriana , utilizator 20:47, 9 Septembrie 2010
[ link extern ]

''Instrumentul de microfinanţare Progress va deveni operaţional în iunie 2010. Persoanele interesate trebuie să contacteze furnizorii de microcredite din propria ţară. Aceştia pot fi bănci, mici societăţi de creditare fără scop lucrativ, instituţii de garantare şi alţi furnizori de produse de microfinanţare destinate microîntreprinderilor.''
Sanse...pai depinde, daca e la fel ''sistemul''(mita...si alte cele) cu cel al fondurilor de la UE,atunci #-o no comment.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
bucur_adriana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru someri articol din site-ul comisiei europene privind ocuparea forþei de muncã, afaceri sociale ºi egalitate de ºanse instrumentul european de microfinanþare teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am primit informatii ce completeaza ceea ce stiam pana acum, pentru cei interesati de subiectul fonduri europene pentru someri si m-am gandit ca e ... (vezi toată discuția)
Șomerii pot accesa fonduri europene ? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am citit acest articol Somerii care vor sa puna pe picioare o afacere, dar nu au banii necesari, vor beneficia, de la 1 ianuarie, de conditii ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri raspuns de la parlamentul european teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Va rog frumos ma poate ajuta cineva sa inteleg mai bine raspunsul pe care l-am primit de la Parlamentul European, pe care-l reproduc mai ... (vezi toată discuția)