avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe salariu si amenintare cu luare apartament
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe salariu si amenintare cu luare apartament

Buna ziua.
Am o problema cu cei de la kruk international.Ei mi-au preluat creditul cand nu am mai putut sa platesc si mi-au pus poprire pe salariu, 33% de 6 luni.Azi a sunat la usa unul cu o comunicare in care mi se spune ca daca nu achit (apare suma integrala, fara sa fie scazute cele 15 milioane platite in cele 6 luni) toata suma mi se i-a apartamentul unde locuiesc.Mentionez ca din luna aprilie platesc regulat pe fiecare 10 ale lunii aproximativ 280 lei, 33% din salariu.Poate sa imi i-a apartamentul?Creditul de la banca nu a fost girat cu apartamentul.A fost un credit de 10.000 lei fara garantii.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 19:06, 12 Septembrie 2010
Buna seara !
In cazul existentei unui debit neachitat , in conditiile inscrise in contractul de credit si cu respectarea prevederilor legale in materia executarii silite , se poate trece la urmarirea oricarui venit / bunuri proprietate , in limita sumelor pe care le datorati .
Contractul de credit a fost fara garantie imobiliara.
si ramane fara garantie imobiliara. nu poate exista judecator sa le accepte executie imobiliara (apartament) pentru 10.000 lei (un zugravit si ceva reparatii la chiuvete). e cale lunga pana la el. ala d-a sunat la usa a venit la intimidare, cu hartii scrise de imaginatia lui. poate-poate o "ciupi" ceva mai mult decat aia 280 lei...
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
Trebuie sa parcurgeti prevederile contractului impreuna cu un specialist. Din punctul meu de vedere, consider ca daca se putea face mai mult decat o poprire pe salariu se facea pana acum.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
pffff.....va spun in cunostinta de cauza! nu este nevoie de incuviintare a instantei pentru scoaterea imobilului la licitatie.odata ce s-a obtinut incuviintarea executarii silite, se poate trece usor la scoaterea imobilului la licitatie.aveti actiune in amanare conform cod procedura civil sectiunea executare silita...partea a 2-a

Alte discuții în legătură

Executare silita kamy_dani kamy_dani as dori sa stiu daca se poate face o executare silita la 2 instante diferite (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit din 2008 colibri123 colibri123 la un imprumut nevoi personale facut in 2008 ,la care nu am garantat cu nimic,ce consecinte pot fi ,in prezent nu lucrez nicaieri si execuorul este din alt ... (vezi toată discuția)