buna ziua
tocmai mi-am cumparat casuta mea - un apartament cu 2 camere 51 mp la parter. Pe iulie sunt socata de cat mi-a venit intretinerea - 146 ron. sunt trecute 0 persoane la intretinere pt ca eu inca nu stau acolo, gaz nu am consumat ( nici nu am aragaz momentan), apa foarte rar cand am mai trecut pe acolo, deci........
chiar nu inteleg , vi se pare normal asemenea suma???#-o#-o
@stefanpetrut
....Atunci daca va referiti la legea 230, va rog sa citati articolul din lege care spune ca la un apartament nelocuit se pune la plata minim o persoana..... Va rog!
Chiar este necesar sa mergeti la as. prop. (de regula in primele 10 zile de la afisarea LP) sa cereti explicatii. Poate ne spuneti si noua raspunsul!
@stefanpetrut - se poate domnule, nu mai dezinformati pe-aici... dar daca ati inteles gresit, este scuzabil!
m-am mai uitat astazi o data : mi-a bagat 14 mc Apa Rece - 49.56 lei ( eu nu am stat acolo deci nu am consumat atat), 3 mc AC - 21.96 lei si Cheltuieli cota indiviza - 50.33 lei + Rata Radet - 25 lei. Ce inseamna aceste cheltuieli cota indiviza ? si poate fi atat de mult?
cat costa un mc AR, dar 1 mc AC?
ps: ADM are program doar joia deci o sa intreb joia viitoare ce-i cu intretinerea asta asa mare...
Daca nu ati stat acolo de unde sa fie atat consum de apa? Aveti apometre? Vechiul proprietar a dat indecsii cand a plecat? Poate sa fie o regularizare de consum de la vechiul proprietar.....
In rest, daca lipsiti din apartament NU trebuie sa platitigazele, gunoiul si electricitatea. In rest platiti ce platesc si ceilalti locatari.