avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul intretinere gresit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul intretinere gresit

buna ziua
tocmai mi-am cumparat casuta mea - un apartament cu 2 camere 51 mp la parter. Pe iulie sunt socata de cat mi-a venit intretinerea - 146 ron. sunt trecute 0 persoane la intretinere pt ca eu inca nu stau acolo, gaz nu am consumat ( nici nu am aragaz momentan), apa foarte rar cand am mai trecut pe acolo, deci........
chiar nu inteleg , vi se pare normal asemenea suma???#-o#-o
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:02, 10 Septembrie 2010
@stefanpetrut
....Atunci daca va referiti la legea 230, va rog sa citati articolul din lege care spune ca la un apartament nelocuit se pune la plata minim o persoana..... Va rog!
Chiar este necesar sa mergeti la as. prop. (de regula in primele 10 zile de la afisarea LP) sa cereti explicatii. Poate ne spuneti si noua raspunsul!
@stefanpetrut - se poate domnule, nu mai dezinformati pe-aici... dar daca ati inteles gresit, este scuzabil!
deci chiar nu se plateste?:stunned:
am lasat ap liber circa 5 ani, dar am continuat sa platesc pt o persoana X-(
m-am mai uitat astazi o data : mi-a bagat 14 mc Apa Rece - 49.56 lei ( eu nu am stat acolo deci nu am consumat atat), 3 mc AC - 21.96 lei si Cheltuieli cota indiviza - 50.33 lei + Rata Radet - 25 lei. Ce inseamna aceste cheltuieli cota indiviza ? si poate fi atat de mult?
cat costa un mc AR, dar 1 mc AC?

ps: ADM are program doar joia deci o sa intreb joia viitoare ce-i cu intretinerea asta asa mare...

Va multumesc inca o data pentru lamuriri
Daca nu ati stat acolo de unde sa fie atat consum de apa? Aveti apometre? Vechiul proprietar a dat indecsii cand a plecat? Poate sa fie o regularizare de consum de la vechiul proprietar.....
In rest, daca lipsiti din apartament NU trebuie sa platiti gazele, gunoiul si electricitatea. In rest platiti ce platesc si ceilalti locatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli in asociatia de proprietari lauriciul lauriciul Buna ziua, problema mea este urmatoarea: de 2 luni mi-a aparut la intretinere suma de 112 ron pentru cheltuieli administrative si salarii, separat de fondul de ... (vezi toată discuția)
Repartizare cost pentru preparea apei calde menajere Arabella Pap Arabella Pap Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un mod de calcul pentru repartizarea legala a costului de pe factura pentru combustibilul folosit pentru a incalzi apa? ... (vezi toată discuția)
Plati asociatie proprietari carmenme carmenme Buna ziua,am si eu o intrebare.Ce trebuie platit in fiecare luna la un apartament de 2 camere cu apa contorizata prin apometre,lumina si gazul suspendate ... (vezi toată discuția)