avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

daca nu avem locuinta nici eu nici sotul,dupa divort copilul cui ii poate fi incredintat ?tinand cont ca el are salariu mai mare si un loc de munca stabil.


multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:24, 10 Septembrie 2010
In momentul in care se va pronunta in capatul de cerere privind incredintarea minorului,instanta in functie de probatoriile administrate de partile din proces(acte,interogatoriu,martori ,ancheta sociala)se va pronunta asupra caruia dintre parinti va fi incredintat copilul,urmand ca ,daca acesta a implinit 10 ani sa fie si el audiat de magistrati in Camera de consiliu cu privire la printele caruia ar dori sa ii fie incredintat.
Probabil ca ambii locuiti cu chirie,situatie in care autoritatea tutelara,la efectuarea anchetei sociale va avea in vedere locul unde locuieste fiecare dintre parinti
plecati cu ideea ca trebuie sa demonstrati instantei ca meritati sa va acorde dvs tutela copilului.
de ce vorbiti asa d-le avocat dv stiti ca sotul a plecat de acasa acum o luna lasandu-ma in casa cu un copil de 5 anisori si vreau sa va spun de ce ne-a parasit pentru ca a considerat ca este mai importanta masina decat vietile noastre ,a investit o gramada de bani in masina pentru a o tuna..Asta cumva e proba de divort?sau chiar sa tacanit la cap!




Cu acte;e respective puteti dovedi lipsa de interes pentru cheltuielile casei si pentru cresterea copilului ,daca suma respectiva va afecta veniturile necesare pentru aceste cheltuieli

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgent de un raspuns mary23 mary23 suntem in divort iar copilul este la sot si nu imi da voie sa il vad, cum as putea sa il iau de acolo si sa stea cu mine pe durata divortului? (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara. As dori sa sriu cam cat dureaza un divort, daca in urma casniciei de 8 ani a rezultat si un minor. Acest divort nu este dorit de ambele parti. In ... (vezi toată discuția)