avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prestare servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prestare servicii

Am semnat un contract cu o firma pentru a construi o casa.I-am dat un avans de 25%din lucrare iar proprietarul a intinso imediat ce a luat banii fara sa execute absolut nimic din lucrare.Va cer parerea unde se incadreaza fapta inselaciune sau abuz de incredere...Mi-a recomandat cineva sa-l actionez in instanta pe civil ,insa persoana care detine firma respectiva nu are nici un bun pe numele sau pt a fi confiscat....
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 16:24, 16 Noiembrie 2007
Cred ca nu o sa mai vezi niciodata nimic de la el.
Poti sa incerci cu o plangere penala, insa nu stiu la ce te ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere cocoxxl cocoxxl Am semnat un contract cu o firma pentru a construi o casa.I-am dat un avans de 25%din lucrare iar proprietarul a intinso imediat ce a luat banii fara sa ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin, fara acoperire magyari magyari Am si eu o problema si vreau sa aud mai multe pareri... In cazul in care cineva emite o fila CEC fara acoperire, clar, suntem in prezenta infractiunii ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere???inselaciune??? leila81 leila81 Am imprumutat o suma mare de bani unor prieteni, cu care nu am facut nici un act notarial pentru ca eram prieteni de ceva timp si chiar ii stiam niste oameni ... (vezi toată discuția)