avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... jignirile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

jignirile

sunt casatorita de 6 ani iar socrii sunt ardeleni iar parintii mei moldoveni.
de aici toate problemele pt ca socrii nu au fost niciodata deacord cu casatoria fiului lor cu o moldoveanca. dar in ultimul timp e tot mai rau pt ca cumnata mea sa casatorit cu un banatean care pt ei e ca dzeu, si pe mine in fiecare saptamana ma fac in toate felurile iar acum a inceput si cumnatul. de la moldoveanca nespalata si paduchioasa pana la curva am fost facuta in toate felurile. pot depune o plangere pt jignire??????'
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:23, 15 Septembrie 2010
nu:(
de ce?
pot sa aduc convorbiri tel in care se aude vocabularul lor
Cu siguranta ca exista calomnie dar nu cred ca rezolvati nimic cu depunerea unei plangeri penale.
dar pe civil?

Alte discuții în legătură

Donatia unei case poate fi atacata dupa moartea donatorului? irina_petre irina_petre Socrul meu are doi fii unuia i-a donat un apartament acum cativa ani..iar acum sotul meu nelegitim(nu am facut nici cununie civila si nici nunta desi avem 10 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire jojica jojica .Socrul meu natural a decedat in urma cu foarte mult timp,lasand in urma doi copii ,dupa deces soacra mea a facut succesiunea ramanand singura in casa.Acum a ... (vezi toată discuția)
Divort sau un tata pt copii mei sadeyes sadeyes am 30 ani si sunt casatorita de 9 ani.Relatia cu sotul meu nu a fost cum ma asteptam eu,intre noi nu a existat si nu exista comunicarea.Avem doi copii de 7 ... (vezi toată discuția)