avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... jignirile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

jignirile

sunt casatorita de 6 ani iar socrii sunt ardeleni iar parintii mei moldoveni.
de aici toate problemele pt ca socrii nu au fost niciodata deacord cu casatoria fiului lor cu o moldoveanca. dar in ultimul timp e tot mai rau pt ca cumnata mea sa casatorit cu un banatean care pt ei e ca dzeu, si pe mine in fiecare saptamana ma fac in toate felurile iar acum a inceput si cumnatul. de la moldoveanca nespalata si paduchioasa pana la curva am fost facuta in toate felurile. pot depune o plangere pt jignire??????'
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:23, 15 Septembrie 2010
Buna ziua,
Doamna,sotul dvs.ce spune?ca asta este mai important.El de ce nu ia atitudine fata de cele intimplate?
Nu-i mai primiti pe la dvs. si nu le mai raspundeti la tel.asa va veti pastra linistea familiala.Daca incepeti cu reclamatiile va veti indirji mai mult fiecare.:luck:
sotul e de partea mea dar cum sa le astupe gura??????????de cate ori il vede incepe sa ii spuna despre mine cat sunt de rea si cum il comand ca pe un prost
Eu cred ca ar trebui depusa o plangere dar vorbiti si cu sotul dvs si vedeti ce zice despre acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia unei case poate fi atacata dupa moartea donatorului? irina_petre irina_petre Socrul meu are doi fii unuia i-a donat un apartament acum cativa ani..iar acum sotul meu nelegitim(nu am facut nici cununie civila si nici nunta desi avem 10 ... (vezi toată discuția)
Divort sau un tata pt copii mei sadeyes sadeyes am 30 ani si sunt casatorita de 9 ani.Relatia cu sotul meu nu a fost cum ma asteptam eu,intre noi nu a existat si nu exista comunicarea.Avem doi copii de 7 ... (vezi toată discuția)
Cui i se elibereaza anexa 24 tabangina tabangina buna ziua,eu am foat casatorita,am 2 minori cu fostul sot de care am divortat inainte de decesul lui,cu totii am locuit in casa construita de noi dar in curtea ... (vezi toată discuția)