avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Concursuri active Top comedii
Discuție deschisă în Concursuri active

Top comedii

Spune-ne care este comedia preferata (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan.
[ link extern ]

In aceasta saptamana poti castiga o invitatie la filmul The American 2010.
Concursul este valabil pana sambata, 18 septembrie 2010.
Castigatorii vor fi anuntati duminica, 19 septembrie 2010.
Invitatiile sunt valabile in perioada 20 -23 septembrie 2010.

REGULAMENT CONCURS
- concursul se desfasoara in fiecare saptamana de luni pana sambata, inclusiv
- fiecare participant va intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc in fiecare zi de duminica
- castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de duminica prin mesaj privat
- castigatorii trebuie ca pana luni, ora 00:00 sa raspunda, tot prin mesaj privat, pentru a confirma acceptarea premiului si pentru a furniza datele cu care vor fi identificati la ridicarea invitatiilor
- daca unul sau ambii castigatori nu raspund in timp util mesajului nostru, vor fi stabiliti tot prin tragere la sorti alt/alti castigator(i), ce vor fi informati asupra faptului ca sunt castigatori, tot prin mesaj privat, in fiecare zi de luni.
- invitatiile sunt valabile de luni pana joi, inclusiv
- invitatiile sunt duble si se ridica de la casa de bilete a Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan, in baza actului de identitate (CI/BI)
- invitatile sunt valabile in limita locurilor disponibile in sala pentru fiecare dintre orele de difuzare ale filmului pus in concurs.

Mult succes!
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 17:03, 17 Septembrie 2010
Scarie Movie.......de departe o mare parodie....:):):):)
Primul film care imi vine in minte este The Hangover, imi amintesc ca am ras cu lacrimi, mai ales la ultimele secvente :) E o comedie foarte reusita, un film cu adevarat amuzant.
"Unora le place jazzul" - Regia Billy Wilder, actori:Jack Lemmon, Tony Curtis, Marilyn Monroe

Scenariul filmului este inspirat de o farsa germana.
Legendara comedie de travestiuri "Unora le place jazzul" are un haz incredibil, cu situatii si gaguri inteligente si interpretari de exceptie.
Monroe are un farmec aparte, un aer pierdut si comic in acelasi timp, desi a dat batai de cap regizorului si celorlalti protagonisti.
Stanjeneala lui Tony Curtis in travesti ii confera un control de sine, contrastand fabulos cu dezinhibatul si inegalabilul Lemmon. "Unora le place jazzul" a fost produs si regizat de Billy Wilder, dupa un scenariu pe care l-a realizat in colaborare cu I.A.L. Diamond, inspirat din farsa germana "Fanfaren der Liebea (1951), in care doi muzicieni someri se alatura unei trupe formate exclusiv din fete, fac o calatorie cu trenul si au o scurta aventura cu solista.
Wilder a vrut ca personajele sale sa fie heterosexuali convinsi, astfel incat escapada lor, in tren, inconjurati de atatea tentatii, nu putea fi decat de un comic nebun. Prin urmare, aveau nevoie de un bun motiv, unul convingator, pentru a se putea deghiza in femei. Gangsterii isi au momentele lor comice, isi iau rolul foarte in serios si adauga, astfel, o nota incantatoare filmului.
Este o productie ce incalca regulile traditionale ale comediei.
Faimoasa replica de final, "nimeni nu e perfecta", a fost scrisa de Diamond in noaptea de dinaintea incheierii filmarilor, scenaristul explicandu-i lui Wilder, care era neincrezator, ca tot hazul sta in faptul ca este neasteptata. Transformarea celor doi este si ea foarte amuzanta, insa, daca filmul ar fi fost color, ar fi devenit aproape grotesca. Initial, expertii au vazut productia ca pe un dezastru, pentru ca incalca regulile traditionale ale unei comedii (s-a plecat de la o crima in masa, scenariul se scria odata cu realizarea filmarilor, iar filmul dureaza doua ore), publicul a fost insa in delir, si mai este si astazi, la multi ani dupa ce Institutul American de Film a decis ca "Unora le place jazzul" este cea mai buna comedie din toate timpurile.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
Cristina Vasile, utilizator
The Hangover, de departe, este cel mai amuzant film pe care l-am vazut anul acesta.

Actorii sunt simpatici, multi dintre ei au la activ si alte comedii.

Povestea, pentru noi, poate parea inedita, dar, pentru americani este o traditie sa sarbatoresti in mod scandalos ultimele zile de burlacie.
Si cum spun tot yankeii: "Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas!" . Deci, scena era pregatita pentru o chefuiala de pomina, sa zic asa.

Nimic mai adevarat in acest film, avem de toate, actiune, alcool, amnezie temporara, un mire pierdut, chiar si o felina imensa.

Mie mi-au placut fazele in care a "jucat" tigrul - alerta pentru cei care poate, inca, nu l-au vazut, si habar nu au ce au pierdut :).

Sa te trezesti cu un tigru in baie, dimineata, mahmur, este cea mai buna "cafea".

Iar cand vor sa returneze tigrul stapanului, marele Mike Tyson, modul in care il "linistesc" si scena din masina mj-au cauzat dureri, am ras de nu m-am mai putut opri.

Si sa vezi filmul acesta in compania celor mai buni prieteni poate transforma o seara banala, intr-o experienta de neuitat. Cel mai bine se rade in grup, parerea mea.

The party, cu Peter Sellers , alias Hrundi V. Bakshi, un actoras sau mai degraba un figurant , care ajunge din greseala la o mare petrecere.Numele lui se rataceste printre lista cu invitati, desi i se pregatea concedierea pentru faptul ca facuse , din neatentie, sa sara in aer un fort construit pe platoul de filmare , inainte ca operatorul sa apuce sa filmeze explozia.
Ceea ce a urmat la petrecere...e pura comedie. Nu mai stiu vreo alta comedie unde sa fi ras atat, cu poante care nu-ti lasa pauze de respirat. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top filme romanesti beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine topul filmelor romanesti (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna animatie beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine cea mai buna animatie (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood Multiplex, ... (vezi toată discuția)
Top filme 2010 beatricemanta beatricemanta Incepand de astazi, Avocatnet.ro si Hollywood Multiplex te provoaca la un nou concurs. Spune-ne care crezi ca sunt cele mai bune filme din 2010 (argumentat) ... (vezi toată discuția)