Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
APRECIEREA PROBELEOR consta in aprecierea mentala pe care o face instanta pentru a determina puterea probanta si valoarea fiecarei probe in parte, precum si a tuturor probelor impreuna. Toate probele fsunt apreciate liber, fiind desfiintate probele formale a caror forta probanta era prestabilita de lege. Probele sunt apreciate de judecator in etapa deliberarii, fara sa exercite vreo ingradire, hotararea urmand sa fie pronuntata pe baza acestor probe scrise cerute, a caror administrare nu poate avea loc decat cu acordul ei. Instanta trebuie sa analizeze cu aceeasi obiectivitate si complet probele tuturor partilor din proces, deoarece omisiunea analizei probelor uneia dintre parti atrage casarea hotararii. Succes!
bafta celor care au maine examen si bafta tuturor celor care au in 30 si 1 decembrie. Sper ca o sa fie bine si pana la urma o sa radem la fel cum am facut si dupa proba de la oral. Am vazut ca a scris cineva ca a sunat la barou si se lasa cu, codurile (scuzati cacofonia). e vb de baroul Bucuresti sau un altul? si cat de sigur e acest lucru?
cum stati cu invatatul sau mai bine zis repetatul?
eu simt ca nu mai rezist .....................:((
cand incetati odata cu povestea asta cu codurile ??
1. (extras din metodologia examenului de ADMITERE) Se interzice candidatilor sa detina asupra lor pe timpul desfasurarii probelor de
examen orice surse de informare si mijloace de comunicare, de orice fel. Incalcarea
acestor dispozitii atrage eliminarea din examen.
2. (extras din metodologia examenului de DEFINITIVAT) Se interzice candidatilor sa detina asupra lor pe timpul desfasurarii probelor
de examen orice surse de informare si mijloace de comunicare, cu exceptia codurilor
necomentate si neadnotate, a Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea
profesiei de avocat, a Statutului profesiei de avocat si a Codului deontologic al
avocaÑilor din Uniunea Europeană. Incalcarea acestor dispozitii atrage eliminarea
din examen.
Ce-o fi atat de greu de priceput ??? :D
sau o fi din cauza stressului...:P
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)