Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
CHIAR ASA DE DIFICILE AU FOST PROBELE DE AZI PENTRU CEI DIN PROVINCIE, DE NU MAI INTRA NIMENI PE FORUM SA NE INFORMEZE SI PE NOI ?CUM A FOST ? CE SUBIECTE S-AU DAT?:(
buna !!!!acum vin de la examen.eu sunt din giurgiu
subiecte penal:
1 reabilitarea de drept :notiune,conditii,cazuri speciale
2 continutul constitutiv al infractiunii de talharie
3minoritatea faptuitorului:cauza care inlatura caracterul penal al faptei
procedura
1cauze care impiedica punerea in miscare a actiunii penALE:ENUMERARE SI ANALIZA ACESTORA
2liberarea provizorie sub control judiciar
3cazuri de contastatie in anulare:analiza
nu am putut sa mai miscam la penal si procedura.am constat o schimbare radicala a atitudinii supraveghetorilor.nu stim de ce dar....au fost mai severi
si multa bafta ...la corectat bine ca ati scapat ..pt Bucuresti...greul de-abia acum incepe ...
sa ne dai de stire ce si um pe la voi...cati ati fost ...cati ati intrat ...etc...ca oricum se vor afisa rezultatele mult mai devreme decat la noi ...
oricum la ce ati putut scrie ca se poate copia logic ca mai intra pe net si cei care supravegheaza....asa ca...degeaba vor sa ne ajute daca unii vorbesc mai mult decat trebuie....faza cu copiatul ca va exista sau nu...totusi nu trebuia mentionata pentru ca nu ajuta cu nimic...nici nu ne faceam lucrarea de acasa nici nu eram scuti de examene...daca ne lasau sa copiem era in favoarea noastra... un mic ajutor...dar cum apar discutii fara rost si fara sens...s-a luat atitudine...atitudine care e in dezavantajul doar unei singure parti...cu siguranta nu a supraveghetorilor,a celorlalti avocati sau a comisiilor....intrebari anapoda gen in ce amfiteatru esti...si alte comentarii chiar lipsite de logica....scuze dar asta e purul adevar.....:(
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)