avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit activ dupa 2 ani de la rambursarea anticipata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit activ dupa 2 ani de la rambursarea anticipata

Buna ziua!
Am facut un credit la BRD in 2006; in ianuarie 2008 am achitat acest credit. Am achitat suma ramasa de rambursat si comisionul de rambursare anticipata, am fost la banca si am lasat cererea de rambursare anticipata a creditului!
In martie 2010 printr-o banala verificarea la Biroul de Credit la o alta banca, am aflat ca acel credit e activ (daca as vrea sa-l achit acum mai am nevoie de 6000 lei).
Am sunat la agentia respectiva, m-am intalnit chiar si cu directorul; acesta a zis sa vorbesc cu angajata care mi-a preluat cererea, angajata a zis ca sa vada si ma contacteaza....si e septembrie si nu am nici macar un telefon de la ei!!!!
Ce sa fac?!?!
Ce pot sa fac? Cine ma poate ajuta, ca banca n-a vrut sa ma ajute!
Exista vreo baza legala cu care mi se poate face dreptate? eu am dat atunci toti banii aferenti creditului, si acum mai am de dat inca 6000 ca sa-l inchid!!!
E strigator la cer ce s-a intamplat! mai ales atitudinea bancii!
Daca ma puteti indruma in vreun fel.....
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: angyca , utilizator 19:57, 22 Septembrie 2010
Din 2008 pana in 2010 ati fost vreodata somat ca sunteti "restantier"? Conform codului civil, banca trebuia sa va someze in termen de cel mult 6 luni. Cititi si codul civil si notificati banca cu privire la aspectele legate de plata anticipata si cu privire la lipsa somatie, cerand si o detaliere chiar pe fiecare luna a sumelor "restante".
daca aveti o copie a cererii de rambursare anticipata ar fi mai simplu.
nu aveam cum sa fiu restant, deoarece banii erau virati in cont, intreaga suma pt plata anticipata era in cont. si-si luau rata in fiecare luna.
asta e cea mai mare problema, nu am o copie dupa cerere.....
si ma gandesc ca a fost ratacita pe la banca...si asa am ramas cu creditul neachitat...
cineva de acolo nu si-a facut treaba cum trebuie...
Dar chitanta de plata nu aveti? Pentru ca pe chitanta se specifica ce reprezinta plata...Ori daca prezentati toate chitantele aferente creditului, reiese ca ati achitat intreaga valoare si gata.

Alte discuții în legătură

Prescriere pensie alimentara Darius1980 Darius1980 Buna ziua Am primit instiintare ca mi sa facut poprire pe cont am luat legatura cu executorul si am stabilit o intalnire in care sa prezint chitantele de ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita collin collin Buna ziua, Dupa cum am precizat in titlul de mai sus, este vorba despre o somatie primita de la B.E.J., conform careia este incuviintata executarea silita ... (vezi toată discuția)