avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiuni

In urma decesului unei persoane care nu are proprietati se mai deschine succesiunea?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:42, 14 Septembrie 2010
nici bunuri mobile si nici imobile nu are?
Raspunsul este da indiferent ca are sau nu proprietati.Deschiderea succesiuni dovedeste pentru urmasi caliatea lor de mostenitori ai defunctului..Desigur daca se doreste.Daca nu se poate renunta.Depinde daca va intereseaza numai din punct de vedere material sau sentimental acest lucru. Sunt multe aspecte .
Poate are datorii.
Cineva trebuie sa le achite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune testament gabi1984 gabi1984 Buna ziua, Am urmatoarea situatie la care sper sa obtin un sfat: defunctul a murit acum 3 luni. A lasat testament pentru 2 nepoti (de frate), care primesc 50% ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme! madarolivia madarolivia Buna. Am o problema delicata cu o mostenire. Sotia are dreptul la mostenirea primita de sot de la parintii lui? Sa va explic cum e situatia... sunt doi frati ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)