is f disperat am si diabet si o anumita persoana mio zis ca ma da in judecata ptr uz de fals iduri de mess ....astept un raspuns!ce pot face in cazu asta?cat de grav e!eu nu am nici un venit!
Este bine sa nu se ajunga sa se depuna plangerea .Incercati sa va impacati cu cel care va acuza. dar si daca se ajunge acolo trebuie sa vedeti la ce va incadreaza , fiindca exista o infractiune care se cheama violarea secretului corespondentei..deci trebuie vazut la ce va incadrati. Pedeapsa ar fi de la 6 luni la 3 ani.Si in timpul procesului penal va puteti impaca cu victima, daca doreste acest lucru.
deci u ti-ai facut id-uri si ai agasat acea persoana si te-a amenintat ca te da in judecata? stai linistit, cere0ti scuze si nu mai fanu cred ca o sa patesti nimic daca nu ai amenintat si nu i-ai spart parola
am facut mai multe iduri si am intrat pe id ei dar fara sa amenint !!!posibil si din cauza ca am diabet!!singuratatea!!!cica prima infatisare e pe 23 oct !!!ce pot face in continuare!!e prima data cand am astfel de probleme!!ajutoooor!!!!