ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

Buna seara,
Am un credit ipotecar la Volksbank si as dori sa aflu daca acel comision de risc valutar este legal si daca exista o sansa sa l anulez.
Multumesc
 ContSters123067, utilizator
 ContSters123067, utilizator 	
			 pflorin81 
	    	Utilizator

pflorin81 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 arnoldada	                   

Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
	                    arnoldada	                   

Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)

logodnica	                   

Buna ziua,
 In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
	                    logodnica	                   

Buna ziua,
 In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)

Serban Laurentiu	                   

Am un credit ipotecar la Volksbank cu dobanda fixa pe perioada de 25 ani.Desi am facut demersurile necesare si nu am primit nici un raspuns pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)
	                    Serban Laurentiu	                   

Am un credit ipotecar la Volksbank cu dobanda fixa pe perioada de 25 ani.Desi am facut demersurile necesare si nu am primit nici un raspuns pentru aplicarea ... (vezi toată discuția)