avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere afacere pfa,srl sau ii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere afacere pfa,srl sau ii?

Pentru a deschide o afacere de prestari servicii (pompe funebre) si una de comercializare de produse alimentare si nealimentare(gen butic) pentru ce este mai bine a opta atat din punct de vedere financiar pentru profit.Mentionez ca spatiul este al meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:55, 17 Septembrie 2010
cereti opinia unui contabil, se vor face niste estimari ale vanzarilor/ cheltuielilor, sau daca aveti experienta pe domeniu spuneti ce cifre se realizeaza din vanzari si cheltuieli si vedeti care dintre cifre va este mai avantajoasa
Si eu sunt interesata de subiect. Astept opinia specialistilor din mai multe unghiuri.
Va recomand o ii deoarece contabilitate se tine in partida simpla( nu aveti nevoie de contabil angajat, doar de sfaturile unuia 2-3 luni la inceput de drum) si puteti sa aveti pana la 5 angajati. Actele necesare pentru infiintare le gasiti aici:
[ link extern ]
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varianta cea mai bune e...? zimbrul68 zimbrul68 Intentionez sa-mi deschid un mic magazinas. Nu am inca firma si nu stiu ce tip de persoana juridica sa aleg. Am inteles ca cele mai uzitate sunt PFA, Asoc. ... (vezi toată discuția)
Srl sau pfa maritica maritica vreau sa-mi deschid o afacere cu haine de firma distribuirorii din tara imi vand marfa eu mai departe cum trebuie sa o vand (vezi toată discuția)
Infiintare srl? udm07 udm07 Care ar fi cea mai potrivita forma de srl in cazul in care activitatea de baza ar fi agentii imobiliare si implementare ISO Ma refer la srl platitoare ... (vezi toată discuția)