avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

ma numesc nicoleta si am pierdut custodia acum 7 ani din cauza materiala neavand parinti sa ma ajute .Am 2 fete au ramas la parinti fostului sot le am trimes pensia si pachete mereu DE 2 ANII bunicul patern a murit si fostul sot a hotarat sa desparta fetele el find casatorit cu cineva care nu are copii si a lu at pe ceea mica la bucuresti cu ei si pe ceea mare a lasat-o cu bunica paterna pe ceea mica mia interzis sa mai vb cu ea sant disperata si vsa rog daca ma puteti ajuta sa castig custodia la fata ceea mare pt ca tatal si sotia lui nu se ocupa de ceea mare cu nimic nici material nici nu suna sa intrebe ce face copilul lui :(( am vb cu fata si este de acord sa vina la mine imi puteti da ceva sfaturi ca nu stiu ce sa fc imi vreau copilul langa mine si pe ceea mica daca nu mio da macar s-o vad sa vb cu ea:((
Cel mai recent răspuns: dany77 , utilizator 00:19, 18 Septembrie 2010
Datele de contact ale tuturor consultantilor din site le gasiti in dreptul fiecaruia accesand rubrica profil consultant.;)
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
daca am 2 martori si fata este de acord am sanse sa castig custodia la fata si vreau sa stiu cat ma costa
cum pot lua legatura cu dumneavoastra imi puteti trimite un nr de telefon va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort angelaileana angelaileana buna seara, incredintarea unui minor prin sentinta de divort definitiva si irevocabila poate fii atacata pentru ca minorul sa fie reincredintat celuilalt ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela minora in varsta de 14 ani este in grija bunicilor care dupa cum spune toata lumea sunt sub orice critica de rai o pun la munca asta fiind la spart de lemne la ... (vezi toată discuția)