avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces cu asociatia de proprietari - balcon construit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces cu asociatia de proprietari - balcon construit fara autorizatie

Sunt in proces cu asociatia de bloc ptr ca am facut o prostie. Am executat fara autorizatie un balcon si am fost data in judecata .In timpul procesului am depus actele pentru autorizatie si de 11 luni o am .Am prezentat o la instanta dar procesul nu sa incheiat din cauza termenelor lungi.Mentionez ca balconul se afla pe domeniul statului si am fost obligat de catre primarie sa trec prin desbaterea publica a consiliului local cerere mea de autorizare a constructiei,avand avizul favorabil. Asociatia de locatari face presiuni la primarie ca sa anuleze autorizatia deoarece a fast obtinuta in timpul procesului .Ce sa fac?
Asa am vrut sa fac si eu sa i ignor, dar nu mai pot, se tin de mine scai .Si pe mine m au reclamat si la Prim si la ISC .am pr si eu amenda m am jud cu primaria si am anulat amenda , ce sa fac sa i las acum, ma duc pana la HAGA cu ei si nu i las. Am primit citatia pe 25decembrie oare mi a cazut bine ?
Sunt si eu om am si eu o demnitate onoare care astya mi au calcat o cum voi ei ,daca castig cer daune de la bloc si gata

Buna ziua d-na OTILIA am spus ca va tin la curent cu mersul evenimentelor .In concluzie am castigat procesul cu asociatia de proprietari acum avem un nou termen pentru recuperarea cheltuielilor de judecata si cu asta basta .
Eu am ramas cu balcoanele nedemolate ei o sa ramana cu buza umflata si cu bani luati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot demola balcoanele ilegale ale vecinilor ? DeduMar DeduMar Buna ziua! Blocul în care locuiesc, face unghi de 90* cu blocul alăturat iar în spatele blocurilor vecinii de la parter și-au închis de mai mulți ani ... (vezi toată discuția)
Inchidere neautorizata a balconului, ce poate face asociatia de locatari? madanic32 madanic32 Buna ziua Locuiesc intr-un complex de locuinte nou. In contractul de vanzare cumparare al apartamentului scria clar ca nu se pot face modificari la fatada ... (vezi toată discuția)