avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de fidelitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de fidelitate

Salutare! am si eu o problema urgenta care necesita niste sfaturi competente.

sunt PFA pe coafura si alte activitati infrumusetare si doresc sa fac un contract de fidelitate cu clauza de confidentialitate cu o persoana fizica pe 3 ani sau mai mult. nu stiu insa la ce fel de contract pot atasa acest contract de fidelitate, tinand cont ca persoana respectiva nu poate fi angajata mea. contract de colaborare , conventie civila de prestari servicii?

poate a mai intampinat cineva aceasta problema si ma poate ajuta cu un sfat sau un tip de contract care sa includa toate clauzele

va rog mult, astept raspuns!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumitrescu123 , utilizator 21:10, 21 Septembrie 2010
Aceasta clauza de fidelitate poate fi efectuata printr-un act aditional la contractul de munca, dar si la un alt contract de prestari servicii, colaborare, etc
Succes!
multumesc mult pt raspuns!

mai am o nelamurire:

poate suna ciudat, insa am primit o informatie cum ca contractele de colaborare pot fi usor interpretate in justitie pe motiv ca am indus in eroare colaboratorul si am ascuns intr-un contract de colaborare un contract de fidelitate. de aceea ma intrebam daca exista un contract mai sigur, pe genul unei conventii civile (nu stiu daca aceasta se aplica pt 3 ani), tinand cont ca persoana cu care doresc sa semnez contractul este persoana fizica.
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2010
Dumitrescu123, utilizator
va rog mult, se poate sa-mi raspunda cineva?

Multumesc!
Dumitrescu123 a scris:

va rog mult, se poate sa-mi raspunda cineva?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii persoana fizica - persoana juridica intabulare intabulare Buna ziua, Am o intrabare in legatura cu un contract de prestari servicii . Am o ruda , care vrea sa ma ajute sa \\"dobandesc experienta\\" . Astfel , ea , ... (vezi toată discuția)
Srl, salon infrumusetare, dorim sa facem contracte de colaborare pentru personal Curiosul2020 Curiosul2020 Buna ziua! Firma noua infiintata SRL, salon infrumusetare, dorim sa facem contracte de colaborare pentru personal. Contracte colaborare sau contracte ... (vezi toată discuția)