avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... revizuire 408*1
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

revizuire 408*1

Buna ziua,

Am o mare rugaminte la dvs.Ma poate lamuri si pe mine cineva daca la primul termen pentru o revizuire conf.408*1 la Inalta Curte, completul de 9 judecatori, se poate lua termen pentru lipsa de aparare. Se apropie termenul si nu am angajat un aparator.Sedinta asta la completul de 9 este publica?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:45, 20 Septembrie 2010
Da, se poate acorda termen pentru a va angaja aparator.
Depuneti o cerere in acest sens la dosarul cauzei mai inainte de termenul de judecata.
Sedinta este publica.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura revizuire- articolul 408 indice 1 agachea agachea Art. 408 indice 1. – Hotărârile definitive pronunţate în cauzele în care Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat o încălcare a unui ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca o decizie definitiva a curtii de apel? altul altul Buna ziua! As vrea si eu o opinie calificata si obiectiva in o problema penala. Care e urmatorul pas in situatia in care s-a facut recurs la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Recursul sentintei penale iulia_mrs iulia_mrs Dupa ce s-a dat o sentinta penala ex: Curttea de Apel Alba, unde anume se face recursul? (vezi toată discuția)