avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestionar.....in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestionar.....in cartea de munca

Buna.Am si eu o nelamurire si nu reusesc sa gasesc un raspuns
Poate aici reusesc sa ma luminez
Lucrez la o firma de croitorie de 6 ani.Primul an am lucrat in masina,si dupa aceea ca gestionaLucrez de 5 ani ca gestionar,pe fisa postului scrie gestionar,tot ce semnez......sunt gestionar,dar pe cartea de munca..........sunt confectione.
E corect???Daca eu vreau sa imi schimb locul de munca si mi se cere vechime in munca,ca si gestionar,eu cum dovedesc ca am muncit 5 ani de zile ca gestionar,daca pe cartea de munca sunt confectioner????????

Cum se poate trece in cartea de munca gestionar??????Se poate???????Sau trebuie vreu curs ceva??????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 14 Mai 2008
ok,am inteles asta.Oricine trebuie sa invete,nimic de zis.
dar cu acelasi salar ca un gestionar cu experienta????????nu cred ca e fair play.
parerea mea asta e
Este posibil sa se incadreze cu acelasi salariu un gestionar fara experienta. Salariul minim brut de incadrare este de 600 lei, potrivit CCMN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie in revisal cateldestept cateldestept Am o situatie cand s-a modificat functia angajatului la 01.08.2008, s-a depus act aditional la ITM si s-a operat in cartea de munca, dar nu s-a depus ... (vezi toată discuția)
marire de salariu dupa 1 an??? ilia2007 ilia2007 buna dimineata! supun atentiei dvs urmatoarea situatie:in urma unui control de la ITM ni s-a pus in vedere sa recalculam salariul unui fost angajat (in anul ... (vezi toată discuția)
Decizie de suspendare comunicata itm ENGFULL ENGFULL in cazul in care carnetele de munca sunt tinute de angajator , mai trebuiesc comunicate deciziile de supendare ale CIm ( somaj tehnic) catre itm in 5 zile (vezi toată discuția)