avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... datorii firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

datorii firma in insolventa

Buna dimineata
as vrea sa va relatez ceva: am o firma in insolventa, am predat gestiunea lichidatorului, dar mai am niste datorii cu retinere la sursa (somaj, sanatate si pensie) pe care as vrea sa le platesc treptat, dupa posibilitati. Se poate efectua acest lucru ? se pot plati aceste contributii nominal si fara stampila?

va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 21:24, 22 Septembrie 2010
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de somaj lucrand la o firma in insolventa tomaliviu tomaliviu lucrez la o firma care sia declarat insolveta, am restante salariale anterior declararii insolventei 3 luni. firma nu trimite angajatii in somaj pentru ca are ... (vezi toată discuția)
Indrumare emylia emylia buna seara. am si eu o problema si sper sa ma ajutati cu un raspuns.am lucrat 5 ani la o firma care in oct a intrat in insolventa si a fost preluata de o ... (vezi toată discuția)
Asociere fictiva aurorandrasoni aurorandrasoni Buna ziua, fratele meu aflat la a doua casatorie vrea sa-si deschida o firma cu un fost asociat si, avand experienta primei casnicii cand la divort a trebuit ... (vezi toată discuția)