Cristina  Popescu 
	    	Avocat

Cristina  Popescu 
	    	Avocat	    

luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

stiti cumva daca se afiseaza subiectel de examen pentru admitere in barou sesiunea noiembrie 2010? eu am subiectele din 2008, oare vor fi aceleasi? daca stiti ceva va rog sa imi spuneti
~ final discuție ~
 manu_ella	                   

Buna ziua. Stie careva sa-mi spuna si mie cand va fi examenul la barou, avand in vedere ca inca nu s-a afisat data examenului pe site-ul www.unbr.ro, desi eu ... (vezi toată discuția)
	                    manu_ella	                   

Buna ziua. Stie careva sa-mi spuna si mie cand va fi examenul la barou, avand in vedere ca inca nu s-a afisat data examenului pe site-ul www.unbr.ro, desi eu ... (vezi toată discuția)

ioana marc	                   

sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca pt admiterea sng invatati dupa subiectele existente , tematica 2010 cred ca s-a dat in februrarie dupa aceste ... (vezi toată discuția)
	                    ioana marc	                   

sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca pt admiterea sng invatati dupa subiectele existente , tematica 2010 cred ca s-a dat in februrarie dupa aceste ... (vezi toată discuția)

corymicky	                   

Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut ... (vezi toată discuția)
	                    corymicky	                   

Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut ... (vezi toată discuția)