avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... subiecte admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

subiecte admitere barou

stiti cumva daca se afiseaza subiectel de examen pentru admitere in barou sesiunea noiembrie 2010? eu am subiectele din 2008, oare vor fi aceleasi? daca stiti ceva va rog sa imi spuneti
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 12:52, 22 Septembrie 2010
doriti subiectele inainte, sau va referiti la tematica? intrati pe site-ul UNBR- www.unbr.ro; daca e sa apara pe undeva, aici ar trebui, nu?
avocat Cristina Popescu
sergiu balint a scris:

stiti cumva daca se afiseaza subiectel de examen pentru admitere in barou sesiunea noiembrie 2010? eu am subiectele din 2008, oare vor fi aceleasi? daca stiti ceva va rog sa imi spuneti


Nu cred ca se vor mai afisa subiecte pentru examenul din acest an daca nu au facut-o pana acum. In afara de tematica nu vei gasi nimic in hotararile de la Consiliul UNBR de luna aceasta.
Este posibil sa ramana aceleasi din HUNBR nr.423/2008, dar un raspuns sigur 100% nu am.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand va fi examenul la barou in 2008? manu_ella manu_ella Buna ziua. Stie careva sa-mi spuna si mie cand va fi examenul la barou, avand in vedere ca inca nu s-a afisat data examenului pe site-ul www.unbr.ro, desi eu ... (vezi toată discuția)
Bibliografie examen grefieri ioana marc ioana marc sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca pt admiterea sng invatati dupa subiectele existente , tematica 2010 cred ca s-a dat in februrarie dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Examen de admitere in barou sesiunea noiembrie 2010 - rezultatele la bucuresti corymicky corymicky Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut ... (vezi toată discuția)