avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor CECCAR
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

CECCAR

Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este de greu examenul de acces si daca pe langa cotizatia anuala (in cazul in care reusesc sa intru) mai trebuie sa platesc cursuri sau ceva de genul...MUltumesc!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 16:27, 17 Ianuarie 2011
Este foarte simplu faci un masterat de EXPERTIZA CONTABILA/ AUDIT SI EXPERTIZA CONTABILA , sunt facultati care au semnate contracte de recunoastere a masteratului cu CECCAR SI CAFR .
Modificarile la legea contabilitatii o sa elimine monopolul CECAR si o sa aduca mai multa concurenta in domeniu .

In curand actuala conducere a CECCAR si actuala organizare CECCAR o sa devina o amintire , adica daca nu o sa evolueze intr-un mic ACCA , o sa dea faliment .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceccar Adry90ana Adry90ana Buna seara, Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la ... (vezi toată discuția)
Obtinerea calitatii de expert contabil anca_ay anca_ay Sunt noua pe aici dar si in contabilitate,va rog sa mi spuneti de unde sau cine ar putea sa-mi dea informatii pentru a deveni expert contabil?momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Expert judiciar zerognost zerognost Dupa absolvirea Institutului de Studii Economice si a unui master in domeniu, care sunt pasi de urmat pentru a deveni expert contabil care sa poata fi numit ... (vezi toată discuția)