avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune

Buna seara,
Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in care locuim impreuna) pentru care ne judecam in procesul de partaj.
Fosta sotie nu doreste sa-mi dea noile chei de la yalele care le-a schimbat si nu mai am acces in apartament.
Procesul de partaj este acum la tribunal. Judecatoria mi-a atribuit cota majorata si apartamentul in lotul meu , urmand ca eu sa-i platesc sulta.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:02, 25 Septembrie 2010
Pana una alta sunteti coproprietar al acelui imobil, prin urmare aveti drepturi egale asupra locuintei, iar sotia va putea evacua doar daca avea ramasa definitiva si irevocabila hotararea de partaj prin care ii era atribuit imobilul dar si o hotarare de evacuare obtinuta ulterior, asa ca fapta sa este incadrabila la infractiunea prev de art.320 al.1 teza a-IIa c.pen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Fostul sot refuza sa plece din apartament doineamariana doineamariana Buna ziua! Va rog sa imi spuneti, daca in urma hotararii definitive de partaj, apartamentul a ramas al meu, eu urmand sa-i platesc fostului sot o suma drept ... (vezi toată discuția)