avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene

Buna ziua. Doresc sa deschid un club sportiv, care sa includa, sala de fitness, culturism, masaj, sauna, cosmetica, coafor, bazin inot. Constructia este terminata, structurata pe trei niveluri ( 1000 mp.), realizata din fonduri proprii si este intabulata pe numele meu. Pot accesa fonduri europene nerambursabile, pentru a achizitiona aparatura de specialitate, tinand cont ca si firma am infiintat-o recent si nu am inceput inca activitatea.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: S.C. EXPERT EVAL SOLUTIONS S.R.L. , Contabil 14:22, 25 Septembrie 2010
Depinde foarte mult de linia de finantare pe care o veti accesa(daca exista). Datorita faptului ca domeniul este foarte vast si in continua schimbare, va recomand sa va adresati unui consultant caruia sa-i prezentati ideea dumneavoastra si situatia firmei iar el sa va prezinte solutiile care se potrivesc cel mai bine situatiei date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

modificarea denumirii si formei juridice a unui club sportiv nonprofit elles elles Buna ziua. In anul 2005 am infiintat un club portiv nonprofit.Doresc sa-i schimb denumirea ASTFEL; club..(numele )fitness & beauty center (coafor, ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)
Accesarea fondurilor europene costy68 costy68 As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de ... (vezi toată discuția)