avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modalitate legala de a vinde produse handmade
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modalitate legala de a vinde produse handmade

Buna seara,

Sunt producator de bijuterii unicat handmade (tip gablontz). Capacitatea mea de productie este de maxim 10 bucati pe saptamana. As dori sa imi fac un blog prin care sa incep sa le vand online. Ce as dori sa stiu: este legal sa le vand pur si simplu, sau trebuie sa imi infiintez un pfa/intreprindere individuala/srl?
Este de ajuns sa declar undeva veniturile si sa platesc un impozit? Imi pare rau daca par naiv, insa chiar nu sunt informat deloc in domeniu.

Multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 00:18, 27 Septembrie 2010
Aveti nevoie de autorizare (pfa / ii / srl).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Afacere cu produse handmade- ce este legal ? campeand campeand Buna ziua , As dori sa va intreb , in ce conditii pot vinde produse handmade fara a fi in ilegalitate? se poate face acest lucru fara a fi PFA sau AF sau ... (vezi toată discuția)
Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)